Suporterii s-au “răcorit” pe pagina FC Argeș: “Cheltuiți banii Primăriei degeaba, rataților! Gentea, să ne dai banii înapoi pe bilet!”

Andri
3 Min Read
Suporterii s-au “răcorit” pe pagina FC Argeș: “Cheltuiți banii Primăriei degeaba

La meciul de baraj pentru evitarea retrogradării, de luni seară, FC Argeș a încasat o bătaie umilitoare de la Dinamo, care s-a impus cu 6-1. După acest scor, FC Argeș este ca și retrogradată în Liga a II-a.  Suporterii FC Argeș, care s-au deplasat în număr mare la București, să își susțină echipa favorită, s-au “răcorit” pe pagina de Facebook a clubului, dar și pe pagina suporterilor.

Echipa supranumită “FC Gentea” a fost făcută cu ou și cu oțet în sute de comentarii, dar nu a scăpat de furia suporterilor nici primarul Piteștiului, Cristian Gentea, care a crezut că poate folosi echipa în scop electoral.

Iată o parte dintre comentariile suporterilor:

-“Drum lin în liga 2 împreună cu acest minunat primar care pe lângă stiinta din IRNE cunoaște și fotbal mergeți unde va e locul iar revenirea în prima liga când va învia Dobrin. Rusine sa va fie împreună cu tota conducera Pitestiului Rusine rusine sa va fie!

-Așteptăm o declarație a d-lui primar. Este primul vinovat de situația echipei . Sa-l ia și pe Ciolacu lângă el când dă declarația și să-l îmbrace cu tricoul făcut cadou. Atât pupincurism ca în Pitesti rar întâlnești în țara asta !

-Îl așteptăm pe prea iubitul conducător, primar, manager, antrenor și nu în ultimul rând, Om de cuvânt Cristian Gentea să ne explice cum în viitorul mandat va construi o noua echipă puternică ce va promova în liga 1 și va juca pe noul „San Siro” din Trivale (făcut de el, nu din banii veniți de la guvern, așa cum se laudă peste tot).

-Va rog sa schimbati fotografia de coperta!! Ati patat onorea lui Dobrin. Puneti echipa lui Gentea. Sa imi dati bani inapoi pe bilet domnule Gentea sau imi puteti scade din impozit.

-Se răsucește Dobrin în mormânt, sunt suporter Fc Argeș de mic copil dar merităm să retrogradăm și să rămânem mult și bine acolo…foarte trist pentru sutele de suporteri care au făcut deplasarea astăzi și care au încurajat echipa pe parcursul întregului sezon indiferent de situație (cu doua-trei excepții, echipa asta nu merita nici măcar un suporter).

-6 – 1 mai stați 10 ani în liga 2a țăranii drq.

-Așa echipa varza ce sunteti …sa va dea o echipa de liga 2…6 goluri in 50 de minute Doamne fereste.

-Vai de capul nostru bai băieți…duceti- va in liga a 3-a…mai invatati fotbal si apoi sa mai veniti si prin prima liga… rusine!”

Distribuie