Gentea despre retragerea sponsorului FC Argeș: “Faci rău Piteștiului, echipei, tuturor”

Andri
2 Min Read
Suporterii s-au “răcorit” pe pagina FC Argeș: “Cheltuiți banii Primăriei degeaba

Primarul Cristian Gentea a spus, într-o conferință de presă, că a vorbit cu Viorel Tudose, principalul sponsor al FC Argeș, după ce acesta ar fi anunțat că se retrage de la echipa de fotbal.

“Faci rău Piteștiului, echipei, tuturor. L-am întrebat ce l-a apucat. Mi-a spus că a declarat la Argeș TV și a fost preluat”- a spus Gentea, sugerând că televiziunea nu l-a citat corect.

“Este total adevărat că ne-a ajutat extraordinar de mult în această iarnă, au fost probleme cu banii. A dat toți banii în iarnă și a venit și cu o sumă suplimentară. Omul a sprijinit și sprijină FC Argeș, deși e din Râmnicu Sărat. Probabil își dorește mai mult, să aibă un cuvânt de spus. I-am propus să vină membru asociat, cum i-am propus și domnului președinte Mînzînă”- a continuat Gentea pe subiect.

Amintim că Tudose a apărut în presa sportivă zilele trecute declarând, cu subiect și predicat, că își va lua mâna de pe echipa de fotbal FC Argeș.

„Vreau să vă spun că în ultimele luni, clubul a supravieţuit datorită mie. Eu am mai spus, îmi doresc performanţă la FC Argeş, iar o societate pe acţiuni înseamnă şi transparenţă. În aceste condiţii, în vară sau chiar la începutul lunii martie îmi voi retrage sprijinul financiar şi voi pleca. Aşa cum am mai spus, nu am venit la FC Argeş decât împins de la spate de iubirea faţă de acest club, de care m-am îndrăgostit de la 4 ani. Nu am nevoie de niciun fel de câştig”- a declarat Viorel Tudose potrivit liga2.prosport.ro.

Distribuie