Finanțatorul FC Argeș: “Dacă nu ajung acționar, mă retrag! E falimentul unui proiect”

Andri
1 Min Read

Principalul finanțator al FC Argeș, Viorel Tudose (de la firma Getica 95), a declarat la o emisiune sportivă de la Argesplus.ro, că există posibilitatea reală de a-și retrage sprijinul financiar, pe care îl estimează până acum la aproximativ două milioane de euro. Echipa de fotbal se zbate în mediocritate, pe ultimele locuri în Liga a II-a, după ce a schimbat de nenumărate ori conducerea tehnică.

Tudose a spus că “cel care dă banii, comandă muzica”, ceea ce la echipa de fotbal FC Argeș nu se întâmplă, existând în club “secrete și bisericuțe”. Tudose a spus că va discuta în scurt timp cu primarul Piteștiului, Cristian Gentea, căruia îi va comunica decizia sa.

“Dacă nu ajung acționar, mă retrag! (…) Este falimentul unui proiect. De ce să ne mințim? Nu mai merge așa. Trebuie resetat total, curățat totul. Nimeni nu e de neînlocuit. Dacă nu o să am clubul, voi pleca. Voi avea zilele acestea o întâlnire cu prietenul meu, Cristi Gentea- relația mea cu el nu va fi afectată, indiferent de decizia mea”- a spus Tudose în cadrul emisiunii.

Distribuie