Bugetul FC Argeș, aprobat. Gentea către directorul Șerban: “Dacă ați mințit, cu mine ați terminat!”

Andri
2 Min Read

Bugetul clubului FC Argeș, care aparține municipalității, a fost aprobat abia vineri, la o zi întârziere față de cum era programat. Ședința deîndată a Consiliului Local a consemnat un vot în unanimitate din partea consilierilor locali pentru alocarea de peste 9 milioane lei clubului sportiv. Întârzierea a fost cauzată, se pare, de discuții în Consiliul de Administrație al clubului.

În schimb, au existat câteva contre între primarul Gentea și directorul FC Argeș, Dragoș Șerban (fost membru PP-DD, susținut de Gentea pentru funcție, pe vremea când nu era primar, ci președinte PSD Pitești și consilier local).

Consilierul PNL Sorin Apostoliceanu a semnalat o problemă, în ședință: “Site-ul FC Argeș e blocat pentru neplată. Ați pus bani în buget pentru așa ceva?”

Directorul Șerban a răspuns că site-ul se reface chiar zilele acestea: “Site-ul e în reconstrucție, îl facem cu o interfață mult mai prietenoasă. Este de alaltăieri această treabă.”

Primarul Gentea l-a amenințat însă pe Șerban că “a terminat-o cu el” dacă minte și chiar era vorba de o neplată.

“Domnul Șerban mi-a spus că e vorba de o revizie tehnică, e aici în sală. Domnu’ Șerban, dacă ați mințit și de data asta, cu mine ați terminat!”- i-a spus Gentea directorului FC Argeș.

Distribuie