Fost deputat argeșean- înscris în AUR Argeș

Andri
2 Min Read

Fostul deputat PDL de Argeș, Cătălin Teodorescu, s-a înscris în AUR Argeș, anunțul fiind făcut într-o conferință de presă a formațiunii politice. Fost vicepreședinte ANRP pe vremea Guvernului Boc (în 2009), Teodorescu  a avut ulterior probleme în justiție. Acesta a fost însă achitat definitiv anul acesta în dosarul ANRP.

După informațiile noastre, Teodorescu vizează o nouă candidatură la alegerile parlamentare, dar și o poziție de conducere în cadrul filialei AUR Argeș.

“De ce am ales partidul AUR? Pentru că stând o perioadă lungă pe marginea politicii, situație pe care nu mi-am dorit-o, evident, am observat cu un ochi atent și critic, cum s-au poziționat partidele față de români. Am înțeles că singurul partid care mai dorește să păstreze valorile românilor și se luptă pentru suveranitate este AUR.

Nu în ultimul rând, pentru că AUR  este implicat în a susține biserica și valorile creștine ale acestui popor. Singurul partid care se luptă pentru valorile tradiționale, respectiv ordodoxia este AUR. Am făcut politică din 2003 până în 2014. Din punct de vedere politic am atins toate etapele, nu m-am plimbat dintr-un partid în altul, nu sunt traseist politic.

Majoritatea stiți de ce nu am mai făcut politică până acum, 9 ani de necazuri, de dosare politice care mi s-au făcut, dar după 9 ani de umilințe am realizat că terminând cu achitare îmi doresc să mă reîntorc. Cred că fac bine ce fac astăzi, că revin într-un partid care se luptă pentru poporul român și corectitudine în justiție. Este mare lucru că un partid are curajul să abordeze astfel de probleme. Vin aici cu gânduri bune, să facem treabă”- a declarat Cătălin Teodorescu.

Teodorescu a completat că primele discuții cu cei de la AUR le-a avut în urmă cu 4 luni, conducerea partidului analizându-i CV-ul și activitatea politică din trecut. De asemenea, acesta a dezvăluit că i s-a propus (re)înscrierea în PNL, dar a refuzat.

Distribuie