Raed Arafat- primit ca un erou de pesediștii argeșeni care se plângeau în pandemie că le-a pus botniță

Andri
2 Min Read

Liderii PSD Argeș s-au făcut de râs luni, la inaugurarea Ambulatoriului și a Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, primarul municipiului Pitești Cristian Gentea, senatorul Cristina Mariana Stocheci, medic de profesie, Liviu Mușat, directorul Agenției de Dezvoltare Sud Muntenia, vicepreședinții CJ Argeș Adrian Dumitru BUGHIU și Marius Nicolaescu l-au întâmpinat cu covorul roșu pe Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

Nu o uităm nici pe eterna directoare de la DSP Argeș, Sorina Honțaru (aka doamna cu permanentul), prezentă să scoată capul în poză, care în pandemie nu știa cum să mai fugă de răspundere și își lua concedii de odihnă când era mai mult de muncă.

Complimentele și zâmbetele de complezență au curs, în condițiile în care Arafat a fost acuzat în pandemie de Mînzînă și gașca sa că “pune botniță” argeșenilor, obligându-i să poarte mască, că îi carantinează și îi sechestrează în locuințe, îi amendează nemilos dacă nu prezintă fițuica completată corect când ies să-și cumpere o pâine, etc. Ba chiar ministrul Simona Bucura Oprescu a „trecut la aparat” și i-a arătat ceva cu ajutorul unor jucării lui Arafat, în secția UPU de la Pediatrie.

Ei bine, antibotnițarii și antivacciniștii din PSD Argeș au uitat de acuzele cu care, la momentul respectiv, au câștigat ceva capital electoral și luni s-au făcut preș în fața lui Arafat, invitat la un eveniment care ar trebui să fie o normalitate- dotarea unui spital renumit până mai ieri pentru gândacii din saloane.

Distribuie