(FOTO) Consiliul Județean a asfaltat un drum doar până la casa părintească a primarului Gentea

Andri
1 Min Read

O situație cunoscută în comuna Uda, dar despre care se vorbește puțin spre deloc în județ îl privește pe primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

De doar câțiva ani, Consiliul Județean a asfaltat parțial un drum județean (DJ703E), absolut necesar, în comuna Uda, satul Săliștea. Asfaltul s-a „terminat” în schimb fix la colțul casei părintești a primarului PSD din Pitești, Cristian Gentea. Asta deși în continuarea drumului respectiv sunt și alte gospodării, ba chiar și alte sate, pentru care însă norocul s-a terminat… Ultima casă cu asfalt la poartă din imagini este cea în care a copilărit Gentea și în care i-au trăit părinții. Primarul Gentea vine foarte des la Săliștea, mai ales în weekenduri, după cum chiar el recunoaște prin interviuri.

Ei bine, primarul Gentea, președinte PSD Pitești și prim-vicepreședinte PSD Argeș, împreună cu președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, Ion Mînzînă, l-au cooptat de câteva luni în echipa social-democrată pe primarul din Uda, Dumitru Drăgușin. Astfel, după măreața realizare din satul Săliștea, Drăgușin a schimbat taberele și a trecut de la PNL la PSD.

Distribuie