Sondaj șoc pentru monstruoasa coaliție! Argeșeanul Cîrstoiu, pe locul 3 în București!

Andri
1 Min Read

Tentativa de a manipula voturile bucureștenilor prin propunerea unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei se întoarce împotriva “monstruoasei coaliții”.

Astfel, conform unui sondaj Avangarde, comandat de Digi24, argeșeanul Cătălin Cîrstoiu, fiul fostului deputat PD și prefect de Argeș, Ion Cîrstoiu și finul lui Traian Băasescu, este abia pe locul 3 în competiția electorală în care a fost vârât! Lucru deloc surprinzător, ținând cont că managerul Spitalului Universitar din București, medic ortoped, nu are deloc experiență în politică și administrație.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Avangarde, la comanda Digi24, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Capitalei, acestea ar fi câștigate de Cristian Popescu Piedone (PUSL), care ar obține 42% din voturi, fiind urmat de Nicușor Dan (ADR), cu 30% din voturi și de Cătălin Cîrstoiu (PSD-PNL), cu 16%. Mihai Enache, de la AUR, ar obține 10%.

Întrebat pe Digi24, luni seară, dacă se va retrage din competiție după apariția acestui sondaj, Cîrstoiu a declarat că nu e genul care să abandoneze lupta.

Distribuie