Primăria Pitești va participa la programul “Rabla local”

Andri
1 Min Read
Primăria Pitești va participa la programul “Rabla local”

Primăria Pitești își confirmă intenția de a participa la programul “Rabla local”, demarând procedura în vederea depunerii unei cereri de finanțare la Administrația Fondului pentru Mediu pentru „Programul privind casarea autovehiculelor uzate”. Prin programul „Rabla local” cetăţenii îşi vor putea casa maşinile mai vechi de 15 ani în schimbul unui voucher de 3.000 de lei.

Primul pas pe care îl va face municipalitatea este supunerea spre aprobare a unui proiect de hotărâre, în ședința Consiliului Local Pitești, din data de 31 ianuarie 2023. Pe lângă aprobarea participării la „Programul privind casarea autovehiculelor uzate”, în proiectul de hotărâre se prevede alocarea, pentru anul 2023, a unei sume de 120.000 de lei pentru acest program, sumă care poate fi suplimentată, în condițiile legii, în funcție de solicitările depuse de către beneficiari.

După ce vor fi publicate normele necesare aplicării programului, cetățenii municipiului Pitești vor fi informați cu privire la condițiile pe care trebuie să le îndeplinească potențialii beneficiari, precum și documentația cerută în vederea acordării finanțării.

Distribuie