Ciolacu, gata să se răzbune pe directorul Poștei Române

Andri
2 Min Read

Salariile de mizerie din Poșta Română nu prea îl impresionează pe premierul Ciolacu, acesta fiind mai interesat ca pensionarii, în mare parte votanți PSD, să nu fie afectați de protestul poștașilor. Astfel, premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi că, în cazul în care pensiile nu vor ajunge la destinaţie din cauza grevei generale de la Poşta Română, directorul acestei instituţii va pleca. Prim-ministrul a fost întrebat dacă există şanse ca salariile angajaţilor de la Poşta Română să crească, în contextul grevei generale declanașată luni.

„Am avut o discuţie cu domnul ministru şi aseară, am avut o discuţie şi cu directorul, eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid. În cazul în care, Doamne fereşte, nu ajung pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşta Română cred că domnul director va pleca”, a afirmat Ciolacu, la sediul central al PSD, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

Directorul instituției este, din iunie 2021, Valentin Ștefan. Acesta a ocupat înainte de această dată postul de director general adjunct.

Angajaţi ai Companiei Naţionale Poşta Română din 30 de judeţe, membri ai Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România (SLPR), au intrat luni în grevă generală, principala revendicare fiind legată de salarizare.

Distribuie