Raliu de înjurături în Pitești! Motivul: Primarul Gentea a vrut raliu vinerea!

Andri
1 Min Read

Pentru ca primarul Piteștiului, Cristian Gentea, să dea startul campaniei electorale într-un mod spectaculos, în vuiet de motoare, orașul s-a blocat complet vineri, în zona Trivale-Exercițiu- Banat, din cauza închiderii circulației pe strada Stadionului (pentru desfășurarea probei speciale de la ora 17.00).

Autorizarea probei speciale a Raliului Argeșului de pe strada Stadionului se făcea, în anii trecuți, sâmbăta, pentru a nu încurca prea mult circulația. Ei bine, de data asta proba specială se desfășoară vineri, toată strada Stadionului fiind închisă încă de dimineață pentru amenajarea traseului. Ca de obicei, Poliția Rutieră mai mult a încurcat decât să descurce traficul….

Acest lucru a dus la paralizarea completă a orașului în zona cartierelor Trivale și Exercițiu, piteștenii stând cu orele în trafic doar ca să ajungă la serviciu sau să își ducă copiii la școală. În acest timp, primarul-semafor Gentea era înjurat de mama focului, fiind o idee ca duminică să dea o cupă și celui mai „creativ” șofer piteștean, nu doar câștigătorilor de la Raliului Argeșului. Șoferii s-au „răcorit” pe rețelele de socializare, unde și-au spus of-ul, fiind de neînchipuit cum s-a autorizat paralizarea circulației din Pitești, cu bună știință.

Distribuie