În loc să repare drumurile, vicele CJ Argeș dă citate din Dalai Lama!

Andri
2 Min Read
În loc să repare drumurile

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, pare mai preocupat ziele astea de vacanță, zile libere și… citate din Dalai Lama! Da, ați citit bine și avem și dovada!

În loc să rezolve problemele județului, conform fișei postului, omul este boem pe Facebook. Îi aducem aminte vicepreședintelui Marius Nicolaescu că, în timp ce lozește pe rețelele de socializare, mașinile argeșenilor scârțâie prin drumurile județene, multe adevărate capcane ale morții.

De asemenea, ctitoria unui fost coleg de-al lor, podul de la Căteasca, de pe DJ703B, este închisă circulației de anul trecut, fiind în pericol de prăbușire la nici 13 ani de la inaugurare!

Iată însă la ce îi stă mintea lui Nicolaescu vinerea:

“Ce este viața? Care este sensul ei? Sunt întrebări pe care le-a pus fiecare dintre noi la un moment dat.

Toți suntem pusi să înfruntăm viața, însă rezistă numai cei puternici, cei care își dau seama că e nevoie să ne educăm ca să devenim puternici. Pentru mine, omul este întotdeauna învingător și este definit prin faptele sale.

“Trăiește o viață onorabilă. Atunci când îmbătrânești și te gândești în urmă, vei putea să te bucuri a doua oară de ea.” – Dalai Lama.

Să aveți o zi frumoasă alături de oameni minunați!”- a scris Nicolaescu pe Facebook.

Distribuie