(VIDEO) Vezi cine este cel care a torpilat dezbaterea organizată de secretarul de stat Iani Popa!

Andri
3 Min Read

Ajunsă deja subiect de caterincă la televiziunile naționale, mai exact la emisiunea “Bună, România!” de pe B1 TV (detalii aici: https://argesonline.ro/circ-pe-b1-tv-pe-seama-secretarului-de-stat-iani-popa/) , dezbaterea organizată marți de Comisia de Transporturi a PNL la Ramada Pitești a fost “torpilată” de un căpitan de navă. Nu s-a spus însă pe nicăieri cine este respectivul căpitan de navă, “infiltrat” la întâlnirea liberalilor, care i-a pus întrebări incomode secretarului de stat argeșean din Ministerul Transporturilor, Iani Popa- coordonator al Direcției Transport Naval și unul dintre organizatorii evenimentului. După dezbatere, fostul prefect al județului, Emanuel Soare, acum președinte la Forța Dreptei Argeș, chiar i-a cerut secretarului de stat demisia. Dar de la ce a pornit totul?

Ei bine, respectivul, care s-a prezentat în cadrul dezbaterii drept “un cetățean din Argeș, căpitan de navă” este Silviu Surdeanu, președinte USR Topoloveni. Culmea, un lider USR din județ nu a vorbit despre trotinete, biciclete sau mașini electrice la o întâlnire a Comisiei de Transport… Acesta ne-a declarat că a participat la partea a doua a întâlnirii de la Ramada, la dezbaterea publică, din spirit civic și pasiune pentru meseria pe care o practică. Totuși, este evident că a dorit să îi pună în dificultate pe organizatori, probabil și datorită unor ambiții politice. După informațiile noastre, încă există resentimente și conflicte între liberalii și USR-iștii argeșeni, inclusiv între cei din Topoloveni, unele dintre ele datând din scurta perioadă în care USR și PNL au fost parteneri de guvernare. De altfel, actualul lider al USR, Cătălin Drulă, este fost ministru al Transporturilor.

“M-am dus în sală și am vrut să pun întrebări în partea de dezbatere publică, ca orice om de bună credință. Am pus câteva întrebări simple, dar un răspuns (n.r. al secretarului de stat Iani Popa) m-a lăsat perplex, când dânsul a spus că nu e o problemă să fi numit în funcția de director dacă ești un bun politician. Cu astfel de mentalitate nu vom da înainte, în domeniul maritim sunt probleme foarte mari. Gândiți-vă că vă duceți la frizer și vă tunde un cofetar. Eu îmi fac meeseria din pasiune și îmi pare rău când constat ce se întâmplă ”, ne-a declarat Silviu Surdeanu.

Ca să fim corecți până la capăt, nici USR nu a excelat în perioada în care a fost la guvernare cu numirile pe funcții, mai ales prin Argeș, dar asta este deja istorie.

Distribuie