(VIDEO) Vezi care a fost cea mai mare realizare a subprefectului Minciunescu în acest an!

Andri
1 Min Read

Subprefectul social-democratul Bogdan Minciunescu a declarat, la un post local de televiziune, că cea mai mare realizare a sa din 2021 a fost lansarea unui site… personal. Minciunescu se caracterizează drept o persoană extrem de calificată pentru postul obținut politic, până la urmă. Minciunescu e mândru de studiile pe care le are (“am bagajul în spate”) și care l-ar recomanda pentru postul de la Prefectură.

Asta deși, la “întrebarea din ceșcuță”, cum ați începe o scrisore către divinitate, Minciunescu a răspuns: “Să fie pace și bunătate!”

“Mai ales în partea de Prefectură ar trebui să fie și juriști, adică oameni care știu să citească o lege, să o interpreteze. Cred că îți trebuie un anumit bagaj. Una din realizările mele de anul acesta este construcția site-ului meu personal, de om politic, bogdanminciunescu.ro. Eu n-am cerut la partid să fiu secretar de stat la Apărare, de exemplu, unde nu am competențe. Dar cu brio, având în vedere că am o panoplie de studii, pentru mine e foarte ușor să ocup un astfel de post. Am bagajul în spate, nu sunt niște diplome puse într-un sertar”, a declarat Minciunescu la Antena3 Pitești.

Distribuie