(VIDEO) Sofianu solicită retragerea atribuțiilor vicelui CJ: “Domnu’ Nicolaescu, pentru ce e găurica la podețe?”

Andri
2 Min Read

Consilierul județean liberal Narcis Sofianu a anunțat într-o emisiune televizată, la Profi24 TV, că îi va solicita președintelui CJ Argeș să îi retragă vicepreședintelui Marius Nicolaescu atribuțiile privind administrarea drumurilor județene. Sofianu îl acuză pe Nicolaescu că este “incompetent și dăunător”, în condițiile în care e nevoie de investiții masive pe multe din drumurile județene din Argeș.

“Nu are cuvânt! Nu i-am cerut să ne ducă pe Lună, ci să aibă grijă de lucrurile pentru care primește salariul- o sumă la care mulți argeșeni doar visează. A venit momentul bugetului și am văzut că rămân descoperite cel puțin 14-15 tronsoane de drum, aflate într-o stare foarte proastă. Îi vom solicita săptămâna viitoare domnului președinte Mînzînă să îi retragă atribuțiile vicepreședintelui Marius Nicolaescu.  E incompetent și dăunător”, susține Sofianu.

Pentru a exemplifica bătaia de joc în care se lucrează, sub oblăîduirea lui Nicolaescu, consilierul județean Narcis Sofianu a dat exemplul unui drum județean din Slobozia, asfaltat anul trecut.

“Am mers de curând în comuna Slobozia, unde am făcut demersuri de pe vremea președintelui Tecău să asfaltăm drumurile județene, infrastructura rutieră fiind la pământ. Drum județean asfaltat în 2022, pe care poți ieși la autostradă, are șanțuri cu deschidere de un metru, adâncime de peste un metru, dar toate podețele de la toate casele cu o secțiune foarte mică la țevi. Opresc un copil mic și-l întreb: <<Știi pentru ce sunt găurile pe sub podețe? Da, ca să treacă apa!>> Copilul știa, iar Nicolaescu nu știe! Domnu’ Nicolaescu, pentru ce e găurica la podețe? Cu secțiunea țevilor din podețe de zece ori mai mică decât cea a șanțurilor înseamnă că ți-ai bătut joc de proiectare!”- a declarat în cadrul emisiunii Narcis Sofianu.

Distribuie