(VIDEO) Scandal monstru la Curtea de Argeș! Șeful de la Piețe sare să bată un consilier!

Andri
1 Min Read

Ședința de marți a Consiliului Local Curtea de Argeș, în care a fost aprobat și bugetul municipiului, a degenerat, la un moment dat, într-un scandal monstru. Cei de la PSD, aflați la conducerea orașului, au sfidat opoziția și cetățenii din sală, urlând și chiar amenințând cu agresiunea fizică.

Câțiva consilieri locali și cetățeni prezenți în sală s-au declarat nemulțumiți de viitorul traseu al centurii ocolitoare a orașului, de aici ponrind discuțiile în contradictoriu.

Ca de obicei, foarte contondent, la limita patologicului, s-a dovedit a fi viceprimarul Ștefan Dumitrache (PSD). Foarte agresiv în limbaj și acțiuni a fost și Ionel Păunescu, șeful Serviciului Public Pieţe, Târguri şi Oboare, fost consilier local.

La un moment dat, Păunescu s-a dus să îi reproșeze ceva consilierului local din opoziție Daniel Petrescu (PMP), cei doi fiind la un pas de bătaie, așa cum se poate vedea și în video. Păunescu a vrut inițial să îl provoace pe consilier, înjurându-l. Primarul Panțurescu (PSD) a părăsit apoi sala, fiind total depășit de situația creată. La ședință au fost chemați jandarmii pentru a liniști spriritele.

Distribuie