(VIDEO) Reacție șoc a primarului din Câmpulung, Elena Lasconi, la propunerea de mărire a burselor elevilor de zece

Andri
1 Min Read

Circ și populism la Câmpulung! O propunere a fostului viceprimar, Nicolae Zaharia, a încins spiritele săptămâna trecută în Consiliul Local Câmpulung. Consilierul local PNL, profesor de meserie, a propus majorarea cu 50 lei/lună a burselor elevilor cu media generală între 9.50 și 9.99. Culmea, propunerea sa a fost votată de consilierii locali, spre nemulțumirea primarului Elena Lasconi, care a luat foc. A urmat un circ total între primăriță și consilierii locali liberali.

“Nu avem bani, oameni buni, ce aveți? Deci stați puțin, nu puteți să faceți chestia asta! Este aberant! Lucrați împotriva Câmpulungului! Eu, ca ordonator principal de credite, vă spun că nu avem bani”- a spus în ședință primarul Elena Lasconi.

De la demisia viceprimarului Nicolae Zaharia și ruperea alianței locale dintre USR și PNL, Consiliul Local Câmpulung a început să semene din ce în ce mai mult cu CL Ștefănești din mandatul 2016-2020, unde se războia fostul primar, Jenica Dumitru cu mai toți consilierii locali.  Dacă urmăm paralela cu Ștefăneștiul, un lucru este cert- nicio ședință a Consiliului Local Câmpulung nu va mai fi plictisitoare!

Distribuie