(VIDEO) Primarul Gentea către Mihai Coteț: “Nu ți-e rușine? Vai de capul tău!”

Andri
3 Min Read

Joi, ședința Consiliului Local Pitești s-a transformat într-un scandal monstru la punctul de pe ordinea de zi propus de 4 connsilieri PNL și cei de la USR. Este vorba despre propunerea de organizare a unui referendum local “cu privire la oportunitatea declarării Pădure Trivale ca arie protejată de interes național sau pădure parc”.

Propunerea referendumului a picat la vot, cei de la PSD, PMP și doi (excluși) din PNL (Ana Stan și Gelu Tofan) votând împotrivă.

Circul dintre aleșii locali piteșteni a fost însă total, consemnându-se atacuri nedemne și urlete în toată regula. Din tabăra PSD, cei mai violenți în limbaj au fost Dumitru Tudosoiu (deși era ziua lui onomastică, de Sf Dumitru), dar și primarul Gentea. Edilul chiar l-a apostrofat folosind un limbaj de cartier pe președintele PNL Pitești, Mihai Coteț, după ce acesta a “îndrăznit” să facă o postare pe Facebook.

“Nu ți-e rușine de tine, așa, să pui mizeriile astea pe Facebook? Nu și-e rușine de piteșteni? Vai de capul tău!”- i-a spus Gentea lui Coteț în ședință, agitând telefonul.

Dar ce scrisese, de fapt, președintele PNL Pitești, pe Facebook, chiar după votul privind referendumul local. Ei bine, iată o parte din postarea lui Mihai Coteț:

“Dragi piteșteni, primarul PSD și gașca lui de răzgândaci au decis astăzi, în Consiliul Local, că nu este cazul să facă un Referendum pentru a vă consulta în privința Pădurii Trivale.

De ce? Iată ce au spus aleșii voștri:

S-a spus că ,,nu este oportun să întrebăm cetățenii”.

E oportun doar să ieșiți la vot și, patru ani, să țineți ciocul mic. Atât și nimic mai mult! Sunteți disprețuiți pentru că ieșiți în stradă. Sunteți disprețuiți pentru că ați îndrăznit să dați o semnătură. Pesediștii fac chiar și plângeri la poliție. Pentru că, da, piteștenii, în orașul lor, n-au dreptul să să opună voinței primarului.

S-a spus că nu poate fi făcut Referendum deoarece Consiliul Local a decis deja, chiar și fără o minimă transparență și consultare.

Același Consiliu Local a decis să facă invers decât a votat în urmă cu doar doi ani! Am atacat Hotărârea de Consiliu Local tocmai pentru că s-a făcut fără consultarea piteștenilor”- a scris Coteț pe Facebook.

Distribuie