(VIDEO) Narcis Sofianu își dorește o colaborare mai bună cu aleșii județeni PSD. Propunere concretă, ignorată din martie!

Andri
1 Min Read

Consilierul județean PNL, Narcis Sofianu, acuză lipsa de dialog din politica argeșeană. Acesta a declarat la un post local de televiziune că este nevoie ca de aer de parcuri industriale în Argeș, în special în zona Costești și Câmpulung, referindu-se la un proiect de hotărâre pe care l-a inițiat și depus la Consiliul Județean, împreună cu ceilalți consilieri liberali, în martie.

Prin acesta liberalii propuneau ca administraţia judeţeană să înfiinţeze o societate pe acţiuni în colaborare cu alte unităţi administrativ teritoriale din Argeş. Scopul societății ar fi înființarea și administrarea de parcuri industriale.

“Nici nu se discută despre așa ceva. Dar noi, cei de la PNL, votăm când președintele CJ Argeș vine cu un proiect pentru bunăstarea județului. La propuneri pentru dezvoltarea județului nu ai voie să negociezi sau să pui condiții. Am speranța că, la un moment dat, va exista o lumină și undeva în birourile Consiliului Județean, că cineva va spune hai să implementăm ideile bune”- a declarat Narcis Sofianu.

Distribuie