(VIDEO)Haos total: Constructorul autostrăzii anunță că va închide circulația pe centura Piteștiului după Paște!

Andri
2 Min Read

Sâmbătă, un anunț extrem de îngrijorător a fost făcut de Adrian Bodoc, reprezentantul constructorului WeBuild (fosta Astaldi), care lucrează la tronsonul de autostradă Pitești-Curtea de Argeș. Acesta a dat, cu seninătate, o veste extrem de proastă tuturor piteștenilor și nu numai! Într-un filmuleț în care CNAIR se laudă, chipurile, cu progresele de pe tronsonul 5 al autostrăzii Pitești-Sibiu (Pitești-Curtea de Argeș), reprezentantul constructorului WeBuild aruncă “nucleara”. Astfel, Bodoc spune că după Paște va solicita închiderea circulației pe centura Piteștiului, pentru minim un an și jumătate, pentru a începe lucrările la nodul rutier de la Bascov. Cu un Pitești oricum sufocat la orele de vârf de un trafic infernal, cu siguranță aceasta nu este însă o soluție!

“După sărbătorile pascale urmează să închidem circulația pe autostrada existentă, să o deviem pe o vatiantă alternativă, pentru a putea executa în totalitate lucrările aferente nodului Bascov. Restricțiile vor dura un an și jumătate, timp în care dorim să găsim înțelegerea participanților la trafic”- a declarat Adrian Bodoc în filmulețul CNAIR.

O astfel de măsură ar duce la o adevărată revoltă a participanților la trafic, mai ales în condițiile în care WeBuild a înregistrat întârzieri considerabile la tronsonul de autostradă Pitești-Curtea de Argeș. Amintim că anul trecut constructorul WeBuild a primit un certificat negativ intermediar din partea CNAIR pentru întîrzierile la lucrările de pe sectorul de autostradă Pitești-Curtea de Argeș.

Video cu declarația aici: https://www.facebook.com/CNAIRSA/videos/877004186710678

Distribuie