(VIDEO) Conducerea CJ Argeș- luată la întrebări după ce a chiulit de la Târgul pentru Turism al României de la Romexpo

Andri
2 Min Read

Consiliul Județean Argeș a fost luat vineri dimineață cu asalt de jurnalista Lavinia Năstase, care a avut revendicări simple, dar greu de îndeplinit de către cei din conducerea instituției. Ea a cerut un simplu pliant pentru promovarea turistică a Argeșului, dar a primit o sacoșă plină cu cărțulii, tipărite pe mulți bani, pentru a fi oferite delegațiilor care vizitează județul.

Jurnalista a fost întâmpinată pe holul instituției de vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, social-democratul Marius Nicolaescu. Live pe facebook, a urmat un dialog aproape ireal, hilar și întrerupt  de prezența celuilalt vicepreședinte (“cu cultura”), Adrian Bughiu- care rupea ușile CJ încă de la primele ore ale dimineții.

De altfel, tot tărăboiul pornise după ce președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a criticat Consiliul Județean că nu a avut un stand la Târgul pentru Turism al României de la Romexpo. Bughiu a argumentat, printr-o postare pe Facebook, că nu se merita cheltuiala cu standul la acest târg. “Per total, cheltuielile estimative minime cu acest târg  – închiriere spațiu și efort logistic propriu – erau de cel puțin 10.000 de euro! Noi am pus în balanță cheltuielile, care ni s-au părut mult prea mari pentru eventualele beneficii”- a transmis joi seara vicepreședintele Bughiu.

“Despre cât minte Consiliul Județean Argeș! Despre cât de prost stăm cu turismul în Argeș!”- a scris jurnalista Lavinia Năstase ca descriere la live.

Urmăriți cele mai picante momente în înregistrare:

Distribuie