Victorie importantă a CS Mioveni împotriva Corvinului în etapa 8 a Ligii 2

Argeș Online
1 Min Read

CS Mioveni a învins Corvinul la Hunedoara cu scorul de 2-0 în etapa a 8-a a Ligii 2. Constantin Schumacher, antrenorul echipei, a felicitat jucătorii pentru performanța obținută și pentru faptul că au înțeles mesajul său. El a subliniat importanța disciplinei tactice și a transițiilor pozitive în joc. Schumacher a apreciat și echipa adversă, recunoscând că este o echipă puternică și că Maxim, antrenorul acesteia, face o treabă bună. De asemenea, el a subliniat importanța încrederii și a spus că echipa lui poate realiza lucruri frumoase dacă rămâne competitivă și are încredere în propriile calități.
CS Mioveni în meciul cu Corvinul: Fl. Croitoru – Trașcu (Ignat 81′), R. Garutti, Dandea, Șerbănică (cpt.) – Cărăruș, D. Toma (Gogor 56′) – Bolohan (Căprescu 46′), Coșereanu (Massaro 67′), Guțea – Blănaru (Tincău 81′). Rezerve neutilizate: Mih. Bădescu – Văsălie, Pleșa, Duțan.

Cu 13 puncte în primele opt etape, CS Mioveni ajunge pe locul 6 în play-off, la egalitate cu Ceahlăul. Doar CSC Șelimbăr și Corvinul nu pot promova. Schumacher crede că echipele cunosc acum una pe cealaltă și cele bune vor rămâne în frunte. CS Mioveni joacă următorul meci acasă cu CSM Reșița.

Distribuie