Victorie categorică pentru Campionii FC Argeș cu scorul de 4-0 împotriva CSM Alexandria

Argeș Online
2 Min Read

FC Argeș a învins CSM Alexandria cu scorul de 4-0 în runda a 7-a a Ligii 2. Victoria era așteptată de la începutul sezonului și a fost foarte importantă pentru echipă. FC Argeș a marcat câte două goluri în fiecare repriză și a plecat cu toate punctele din județul Teleorman. Grigore Turda și Milcho Angelov au marcat în prima repriză, iar Florian Haită și Yanis Pîrvu au punctat în partea a doua. Antrenorul Eugen Beza a felicitat jocul echipei, dar a menționat și momentele cu care nu a fost mulțumit.

Campionii FC Argeș, contra CSM Alexandria: Andr. Bucur – Tofan, Turda (cpt.), M. Tudose, Rizzi – Rădescu (Scarlatache 78′), Andr. Panait (Grigore-Huideș 85′), Al. Răuță (Babin 46′), Buhăcianu (Haită 73′) – Bg. Rusu (Y. Pîrvu 78′), M. AngelovRezerve neutilizate: Straton – Mitoi, D. Bujor, Zătreanu

Cu 10 puncte, Campionii FC Argeș sunt pe locul 8 în Liga 2 și sunt la egalitate cu CS Mioveni, Chindia Târgoviște, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și CSM Ceahlăul.
In etapa a 8-a, Argeșul va juca acasă împotriva liderului CSC Șelimbăr, care are 19 puncte după șapte meciuri, în urma a șase victorii și un egal. Apoi, piteștenii vor avea și alte meciuri cu echipele din primele locuri în Liga 2.Vor întâlni, în următoarea ordine, Steaua (deplasare), CSM Slatina (acasă), Gloria Buzău (deplasare), Concordia Chiajna (deplasare) și Unirea Slobozia (acasă).

Distribuie