Victor Ponta- numit consilier onorific al premierului Ciolacu

Andri
1 Min Read
Victor Ponta- numit consilier onorific al premierului Ciolacu

Fostul premier Victor Ponta a fost numit consilier onorific al prim-ministrului Marcel Ciolacu. Acesta îl va consilia pe premier în domeniul relaţiilor economice internaţionale. Decizia a fost publicată vineri în Monitorul Oficial. Activitatea lui Victor Ponta în această calitate este neremunerată.

”În perioada în care am fost premier am învățat și am avut rezultate importante pentru România în domeniul relațiilor economice interne și internaționale. Atâta timp cât domnul Ciolacu, în calitatea sa de premier al României, își dorește să colaborăm în acest domeniu sunt onorat și foarte deschis să lucrăm împreună. Cred și spre că România poate să-și îmbunătățească relațiile economice cu alte guverne și cu mari investitori internaționali.

Nu sunt un om care preferă să stea pe margine și să critice. Dacă am ocazia să sprijin și să obținem rezultate bune sunt bucuros! Și la nivel personal am o relație cordială cu domnul Ciolacu și îmi doresc din toată inima ca Guvern pe care îl conduce să perfomeze în zona economică”, a declarat Victor Ponta după numire.

Distribuie