Viceprimarul și doi consilieri locali PNL Pitești au trecut la PSD cu… beneficii. Vezi ce li s-a promis!

Andri
2 Min Read

Că viceprimarul Gelu Tofan era de mult în tabăra primarului Cristian Gentea nu mai e un secret pentru nimeni. Așa cum nici faptul că Ana Stan, exclusă și ea din PNL, trecuse de mult în tabăra PSD în Consiliul Local Pitești.

Nici pozițiile doctorului Tiberiu Irimia, ales pe lista PNL în 2020 în Consiliul Local, nu au surprins pe nimeni. Faptul că azi PSD i-a anunțat drept un mare câștig pentru echipa primarului Gentea înseamnă însă că Tofan este în cărți pentru un nou mandat de viceprimar, dar de data asta de partea PSD. Și asta pentru că Dumitru Tudosoiu, șeful Inspectoratului Școlar Județean, cel care își dorește de mult postul de viceprimar, a fost “descalificat” decisiv după scandalul sexual de la Colegiul Brătianu de zilele trecute.

Despre notarul Ana Stan se spune că este mințită din nou cu un post eligibil la parlamentare, pe lista PSD acum, deși a avut deja de câștigat de pe urma atitudinilor și voturilor pro-PSD din Consiliul Local (prietenii știu de ce!). Iar Tiberiu Irimia este, practic, om de afaceri…

”Doctrina unui partid nu schimbă cu nimic fața unui oraș dacă nu ai un om dedicat și implicat așa cum este primarul Cristian Gentea. Avem un primar destoinic și mai sunt și alți colegi care ne vor urma. Iar obiectivul este obținerea unei majorități confortabile în Consiliul Local pentru a putea continua proiectele de dezvoltare ale municipiului” –a declarat azi Gelu Tofan, la conferința de presă a PSD Argeș.

”Comparația cu alți contracandidați este net în favoarea primarului Cristian Gentea. Am venit într-o echipă care construiește, nu care dezbină!” – a spus Ana Stan.

”Am venit în PSD pentru primarul Cristian Gentea. Am venit într-o echipă de oameni serioși. S-a făcut în trei ani de mandat cât s-ar fi putut face în 15 ani la Pitești și îmi doresc ca acest proces de modernizare să continue!” –a declarat Tiberiu Irimia.

Distribuie