Viceprimarul Gelu Tofan dă cărțile pe față: “Adio, PNL!”

Andri
2 Min Read
Gelu Tofan: “De la schimbarea conducerii PNL Argeș am simțit că sunt hărțuit”

Viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, a spus astăzi ceea ce mulți intuiau- faptul că a părăsit, de fapt, PNL și s-a alăturat primarului Gentea și echipei PSD Pitești. Tofan a contestat însă excluderea din PNL Pitești, din urmă cu un an, pentru a nu-și pierde mandatul de consilier local și, implicit, funcția de viceprimar.

Cum mai sunt doar două luni și jumătate până la alegeri, de acum viceprimarul poate alege să meargă la oricare alt partid, fără a-și pierde mandatul. În mesajul de azi, Tofan își atacă foștii colegi care au instrumentat excluderea sa din PNL, în frunte cu actualul președinte al organizației municipale, Mihai Coteț.

“ADIO, PNL!

1. Partidul National Liberal si a pierdut identitatea politica.

2. Sintagma „Prin noi înșine” s-a transformat în „Prin ei înșiși”.

3. Pierderea încrederii electoratului în urma deciziilor contradictorii.

4. Nerespectarea promisiunilor electorale și a programului de guvernare.

5. Lipsa democrației și a libertății de exprimare în interiorul partidului.

6. Măsuri abuzive de excludere pentru cei în opoziție cu conducerea partidului.

7. Promovarea persoanelor slab pregătite profesional și politic în funcții de conducere ale PNL și în consiliile de administrație.

8. Nerespectarea statutului partidului prin dizolvarea discreționară a organizațiilor alese.

9. Delimitarea de cei 4 consilieri locali municipali care nu au făcut administrație, ci doar zgomot și politică distructivă în Consiliul Local; în 4 ani n-au reușit să implementeze nici măcar un proiect pentru piteșteni.

10. Partidul Național Liberal nu mai există fără liberali, decât în istorie”- a scris Gelu Tofan pe rețelele de socializare.

Distribuie