Vicele Gelu Tofan: “Reprezint PNL. Mihai Coteț nu își asumă nici sigla partidului!”

Andri
2 Min Read

Viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, a declarat că se vede candidat din partea PNL la alegerile locale de la anul. Asta deși a fost exclus din PNL Pitești în luna martie, de către noua conducere a organizației. De atunci, acesta se judecă împotriva deciziei pe care o consideră abuzivă:

“Sunt hărțuit de foștii mei colegi, sunt judecat la comisiile de onoare și arbitraj din PNL. Aștept un verdict final și să mă întorc în partid. Probabil am fost incomod și nu am fost dorit de actuala echipă PNL Pitești”- a spus Gelu Tofan la Politikia.ro.

De asemenea, Tofan l-a atacat pe actualul președinte PNL Pitești, Mihai Coteț, spunând că acesta nu reprezintă partidul, nu va candida la Primărie din partea PNL  și că vorbește pe… persoană fizică! Viceprimarul a făcut astfel referire la faptul că pe filmelețele de promovare, distribuite de Coteț pe rețelele de socializare, nu apare sigla PNL.

“Deocamdată voi reprezenta PNL, pentru că ei m-au susținut pentru funcția de viceprimar. Trebuie să avem o continuitate în proiectele începute, nu trebuie să le abandonăm. PNL a avut de suferit și chiar a scăzut consistent în sondaje. Peste un an mă văd tot în PNL, chiar candidat.

(…) Mihai Coteț nu a fost niciodată o locomotivă pentru PNL Pitești. Din punct de vedere politic, nici măcar nu își asumă sigla partidului pe posterele lui. Nu vorbește în numele partidului, ci în nume propriu și nu cred că poate fi candidatul PNL dacă nu este susținut de partid. PNL Pitești încă nu are lider, nu are o echipă de conducere cu un management performant și dacă nu se iau măsuri până la următoarele alegeri pot să aibă o surpriză”- a declarat în cadrul emisiunii viceprimarul Gelu Tofan.

Distribuie