Vezi primul mesaj al primarului interimar al comunei Vlădești!

Andri
2 Min Read

La Primăria Vlădești edilul Dică Hristu a fost demis prin ordin de prefect după o candamnare definitivă într-un dosar penal pentru infracțiuni la regimul silvic. Culmea, și postul de viceprimar era vacant de aproximativ doi ani, fostul vice fiind demis după ce a fost găsit în stare de incompatibilitate.

Consilierul local PNL Leonard Șerban a fost ales de Consiliul Local în funcția de viceprimar. Din această poziție, Leonard Șerb an urmează să preia complet atribuțiile de primar și să asigure conducerea administrației locale.

Iată primul său mesaj pentru locuitorii comunei după alegerea în funcție:

“După cum bine știți sunt un om credincios și întotdeauna m-am rugat la Bunul Dumnezeu să facă cum crede că este mai bine pentru mine, pentru familie, dar și pentru locuitorii comunei noastre. Astăzi în zi de sărbătoare a Sfântului Dimitrie se pare că Bunul Dumnezeu a făcut dreptate privind toate minciunile și răutățile spuse la adresa mea de domnul Cristian Dică Hristu și în urmă cu o oră și jumătate am fost ales Viceprimar.

Este o funcție care mă onorează și mă responsabilizează având în vedere că în scurt timp voi prelua și atribuțiile de Primar până la alegerile din 2024. Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au votat și le promit că nu-i voi dezamăgi, dar și dvs tuturor celor care m-ați susținut necondiționat și ați avut încredere în mine.M-ați emoționat până la lacrimi astăzi prin numeroasele mesaje de susținere primite, vă mulțumesc și vă promit că nu vă voi dezamăgi.

De săptămâna viitoare, ne apucăm de muncă, că avem mult de recuperat. Vă pup și vă îmbrățișez cu drag! Bunul Dumnezeu să binecuvânteze comuna noastră!”- a transmis Leonard Șerban.

Distribuie