Veste excelentă de la Ministerul Transporturilor: Protocol semnat pentru construirea drumului expres Pitești-Mioveni!

Andri
1 Min Read
Veste excelentă de la Ministerul Transporturilor: Protocol semnat pentru construirea drumului expres Pitești-Mioveni!

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea și primarul Mioveniului, Ion Georgescu, au venit cu o veste excelentă pentru argeșeni. Astăzi, la Ministerul Transporturilor a fost semnat un protocol de colaborare între CNAIR și autoritățile județene pentru construcția Drumului Expres A1-Pitești-Mioveni!

“Conform protocolului, CNAIR va asigura finanțarea, iar Consiliul Județean Argeș se va ocupa de derularea procedurilor de achiziție pentru contractarea serviciilor de elaborare a studiului de fezabilitate, precum și de monitorizarea implementării și a serviciilor executate în cadrul procesului de elaborare a studiului. Acest obiectiv este important pentru dezvoltarea economică regională, nu doar pentru orașul Mioveni și pentru conectivitatea la infrastructura rutieră referențială de tip TEN-T”- a anunțat Georgescu.

Proiectul va fluidiza foarte mult traficul în Pitești, mai ales după ce anul trecut viceprimarul municipiului, Gelu Tofan, a susținut cauza Piteștiului – o descărcare a traficului, încă de la execuția nodului direcțional între cele două drumuri de mare viteză cu strada Depozitelor. Cei de la CNAIR au fost convinși de utilitatea investiției care, iată, mai face azi un pas către realizare.

Distribuie