(VIDEO) Uite ce nu s-a văzut la bilanțul primarului Piteștiului după doi ani de mandat!

Andri
1 Min Read

În urmă cu vreo două zile, primarul Cristian Gentea își prezenta, în fața unei audiențe fascinate (formată, în marea majoritate, din angajații Primăriei și colegii de partid din instituțiile de stat) bilanțul activității după doi ani de mandat.

În prezentare nu am văzut însă că ar fi rezolvat problema câinilor vagabonzi, un flagel cu care Piteștiul se confruntă din anii ’90, adică din era Pendiuc. Nici nu avea cum să se laude Gentea cu așa ceva, pentru că problema încă există, așa cum se poate observa în filmuleț. O haită de câini „patrulează” pe străzile din Trivale, spre oroarea piteștenilor care locuiesc în zonă.

Asta deși la mică distanță, la Smeura, se află biobaza Primăriei Pitești. Aceasta este însă, aproape în permanență, goală, spre deosebire de biobaza de lângă, administrată privat, care găzduiește peste 6000 de animale- fiind cel mai mare adăpost pentru câini din lume! Concluzionând, cu două biobaze la o aruncătură de băț de Pitești, dintre care una este administrată chiar de Primărie, câinii vagabonzi prosperă prin oraș, nederanjați de serviciul de ecarisaj, aflat în subordinea primarului.

Distribuie