Tribunalul Argeș a decis: Ion Georgescu rămâne în arest

Andri
1 Min Read

Primarul suspendat din Mioveni, Ion Georgescu, acuzat de DNA de trafic de influență, a cerut înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arest la domiciliu. Judecătorii Tribunalului Argeș i-au respins însă vineri apelul.

Georgescu se află în arest preventiv, pentru 30 de zile, din 5 octombrie, după un flagrant organizat de DNA și denunțătorul său, Valerică Nicolae- șeful Poliției Locale Pitești.

“În baza art. 242 al. 2 rap. la art. 202 al. 1 C.proc.pen. respinge ca nefondată cererea inculpatului GEORGESCU ION, ……., de înlocuire a măsurii arestării preventive dispuse prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş din data de 05.10.2023, cu măsura arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. (2) C.proc.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 250 lei cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 20.10.2023, la Tribunalul Argeş – Secţia penală”, se arată în minuta instanței.

Distribuie