Trei gospodării din Bradu, debranșate de la apă cu excavatorul

Andri
1 Min Read
Trei gospodării din Bradu

Societatea Apă Canal 2000 SA a intervenit cu buldoexcavatorul pentru identificarea și desființarea unor branșamente necontorizate din comuna Bradu, după ce 3 utilizatori de pe strada Principală înregistrau consumuri de apă mult sub cele reale (consum menajer, gazon, solarii și grădini de legume). În astfel de situații, pe lângă cantitățile calculate suplimentar, retroactiv, conform legislației în vigoare, utilizatorii suportă toate cheltuielile ocazionate de desființarea branşamentului ilegal.

Alte acțiuni relevante desfășurate de echipele de control ale SC Apă Canal 2000 SA, de la începutul anului 2023 au fost:

– un agent economic situat la ieșirea din municipiul Piteşti, spre austostrada A1, care folosea apă fără contract pentru activitatea de service auto și parc auto – serviciu privat de ambulanță;

– 2 branșamente necontorizate și apometre asupra cărora s-a intervenit neautorizat în Pitești, str. Prundu Mic, Emanoil Bârzotescu și str. Frasinului – Trivale;

– peste 30 de racorduri de canalizare utilizate în afara cadrului legal, în municipiul Pitești, în orașele Ștefănești și Topoloveni, în comunele Bradu și Bascov.

Distribuie