Timpi reduși la 3 săptămâni între probele examenului pentru permisul auto

Andri
1 Min Read

Prefectura Argeș anunță că a reușit să reducă, în ultimii doi ani, de la 3 luni la 3 săptămâni timpul de așteptare între probele pentru obținerea permisului de conducere. Astfel, sâmbătă  a fost organizată o sesiune suplimentară de examinare la Câmpulung. La Câmpulung sunt 8 examinatori ai Serviciului Permise, la sesiunea suplimentară fiind înscriși 80 de candidați. Candidații musceleni  pot susține însă examenul și la Pitești.

“Comparația este făcută cu luna decembrie a anului 2021, atunci când spuneam că o să găsim soluții eficiente. La acel moment, erau candidați care așteptau 3 luni ca să susțină proba practică a examenului pentru permisul de conducere. Acum, la Pitești, programările se fac la 22 de zile!

În ceea ce privește deficitul de personal care se înregistra la Permise, din 7 funcții, acum mai sunt neacoperite două funcții de agent. Completarea schemei de personal este în relație directă cu timpul de așteptare: creștem capacitatea de testare, se reduc și timpii”, a declarat Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

Distribuie