Târgul de Mărțișor, organizat în Pitești  între 23 februarie-10 martie

Andri
2 Min Read

Primăria Pitești anunță că, în această perioadă, primește cereri pentru avizul de comercializare la Târgul de Mărțisor , ediția 2024, care se va desfășura în Piața Vasile Milea, în perioada 23 februarie – 10 martie.

Producătorii și comercianții care doresc să vândă mărțișoare și articole specifice perioadei de primăvară pot depune solicitările pentru ocuparea domeniului public până la 14.02.2024, la sediul Primăriei.

În funcție de solicitări și de numărul locurilor disponibile, vor avea prioritate producătorii de suveniruri, precum și persoanele care au sediul firmei / domiciliul în Pitești sau în zonele limitrofe.

Tariful perceput este de 10 lei mp/zi, așa cum a fost aprobat de Consiliul Local Pitești.

Până în data de 16.02.2024, solicitările vor fi analizate de comisia constituită în acest scop, fiind întocmite documentele de aprobare sau respingere a solicitărilor, cu informarea comercianților.

În ziua de 22 februarie, la sediul Primăriei Municipiului Pitești, va avea loc tragerea la sorți în urma căreia se va stabili locul ocupat de fiecare comerciant în cadrul Târgului. Doar cei care au taxa achitată pentru toată perioada târgului, 23 februarie – 10 martie, pot participa la distribuirea suprafețelor alocate pentru comerț pe domeniul public.

Pentru asigurarea transparenței, la tragerea la sorți, sunt invitați să participe, alături de comercianți, cetățeni ai municipiului Pitești, dar și reprezentanți ai presei.

Ocuparea meselor instalate în Piața Vasile Milea, conform tragerii la sorți, se va face în data de 23.02.2024.

Distribuie