Târgul de Crăciun din Pitești, desfășurat între 1 decembrie și 2 ianuarie

Andri
2 Min Read

Târgul de Crăciun de la Piteşti, ajuns la ediţia a treia, va fi deschis în acest an între 1 decembrie şi 2 ianuarie. Municipalitatea anunță că evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă va fi organizat în Piaţa Primăriei.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Piteşti, la Târgul de Crăciun vor putea fi comercializate produse alimentare (mâncare tradiţională, produse alimentare tip fast-food, deserturi, produse de cofetărie şi patiserie, miere, dulceaţă, zacuscă, prăjituri, clătite, plăcinte), băuturi (vin fiert, cafea, ciocolată caldă, ceai, limonadă, sucuri naturale), dar şi produse nealimentare (obiecte hand-made, produse cu specific de Crăciun, obiecte din ceramică, sticlă, ii şi costume populare, prelucrarea lemnului, prelucrarea pielii şi a blănurilor, decoraţiuni, accesorii şi bijuterii, produse din lavandă).

Expozanţii care doresc să participe la Târgul de Crăciun trebuie să folosească materiale biodegradabile pentru servirea şi ambalarea produselor comercializate.

Comercianţii selectaţi vor avea obligaţia de a achita, până la data de 1 decembrie, taxa de participare, care diferă în funcţie de tipul produselor comercializate. Astfel, pentru produse alimentare taxa este de 80 lei/zi/căsuţă, pentru produse nealimentare şi prestări de servicii este de 50 lei/zi/căsuţă, în timp ce tariful pentru închirierea domeniului public pentru alte amenajări destinate comerţului sau prestărilor de servicii specifice sărbătorilor de iarnă este de 8 lei/mp/zi.

Distribuie