Surse: Alina Gorghiu nu ar prinde loc eligibil la europarlamentare

Andri
1 Min Read
(FOTO)Bate vânt de opoziție? Ciucă

Conducerile PSD şi PNL se reunesc, joi, pentru a definitiva lista comună la alegerile europarlamentare şi candidaţii la sectoarele Capitalei, după ce în urmă cu o zi au anunţat candidatul la Primăria Capitalei. Liberalii se reunesc de la ora 15.00 în Biroul Politic Naţional, în timp ce social-democraţii au Consiliul Politic Naţional, de la aceeaşi oră, la Palatul Parlamentului.

Cei de la PNL ar avea 7 locuri eligibile și favoriți pentru această listă ar fi: Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Adina Vălean, Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Daniel Buda, Siegfried Mureșan. Bătaia este pentru locul 8 pe listă, care ar putea deveni eligibil. Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Virgil Popescu sau Alexandru Muraru sunt printre cei care își doresc acest loc potențial eligibil.Nicolae Ciucă i-a chemat la discuții pe fiecare în parte, dar nu s-a ajuns la niciun rezultat.

În aceste condiții, este posibil ca “ministra” Justiției și “președinta” PNL Argeș, Alina Gorghiu, să rămână pe dinafară la alegerile europarlamentare. Asta în ciuda compromisurilor făcute inclusiv în Argeș în favoarea PSD.

În ședința BPN, cei de la PNL vor vota o listă care să cuprindă 10 candidați pentru alegerile europarlamentare, cu speranța că vor avea 8 locuri eligibile.

Distribuie