Subprefectul Minciunescu lovește din nou: Mesaj de propagandă agramat

Andri
1 Min Read
Subprefectul Minciunescu lovește din nou: Mesaj de propagandă agramat

Subprefectul de Argeș, Bogdan Minciunescu, membru PSD, a încercat să laude pe o rețea de socializare rezultatele la guvernare ale partidului din care face parte, dar mai degrabă s-a făcut de râs. Mesajul agramat vine la nici o lună de zile de la o apariție la o televiziune locală, unde se lăuda cu studiile și diplomele deținute, într-un limbaj la fel de bolovănos. (vezi aici:  https://argesonline.ro/video-vezi-care-a-fost-cea-mai-mare-realizare-a-subprefectului-minciunescu-in-acest-an/).

Dar iată ce scrie Minciunescu, în  plin avânt proletar:

“Reuters a realizat o analiză conform căreia România crește și va ajunge să depășească anumite țări vecine care stagnează. Multi stiti că eu am fost pentru intrarea la Guvernare si vă spuneam că poporul își va aduce aminte de cei care au scos țara din criză, astfel  PSD venind într-o perioadă foarte grea a oferit românilor stabilitate și liniștea necesară pentru redresarea economică, cum îmi place să spun, nu mai planăm.

PSD și-a asumat domenii dificile, finanțe, transporturi, economie, etc iar prin  muncă depusă  reușeste să recâștige inclusiv încrederea investitorilor străini, exemplu este anul 2022 înregistrând un record, 11 miliarde de euro investiții străine directe”.

Distribuie