Subiectul “termiei” din școli- temă dată de Ciucă prefecților. Perianu: “Mutarea cursurilor în online nu trebuie luată în calcul!”

Andri
2 Min Read
Subiectul “termiei” din școli- temă dată de Ciucă prefecților. Perianu: “Mutarea cursurilor în online nu trebuie luată în calcul!”

„Sincer, nu văd și nu accept ca să întrerupem procesul de învățământ, pentru că nu există termie în vreuna din unitățile de învățământ”, a declarat ieri premierul Nicolae Ciucă, în cadrul unei videoconferințe cu prefecții.

Prefectul de Argeș, Radu Perianu, ca să demonstreze că a picat pe subiect cu “termia” în școli, a declarat azi, printr-un comunicat de presă, că “locul elevilor este în bănci și al cadrelor didactice, la catedră și nu în fața calculatoarelor.”

“Mutarea cursurilor online din cauza lipsei  căldurii nu trebuie să fie luată în calcul în Argeș! Nu este o soluție dacă nu este vorba despre situații critice!

Am participat la o videoconferință condusă de  premierul Nicolae Ciucă, cu tema măsurilor pentru sezonul rece care a exclus trecerea școlilor în sistemul online. Ulterior am avut o discuție, tot pe această temă, cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Argeș. La acest moment, nu avem probleme sau semnale negative venite din județ în acest sens.

Locul elevilor este în bănci și al cadrelor didactice, la catedră și nu în fața calculatoarelor. Mă bazez pe directorii școlilor să gestioneze această situație și îi anunț public că orice întrebare venită din partea dumnealor, pe această temă, va fi tratată cu responsabilitate”, a transmis prefectul Argeșului.

Distribuie