Strada Smeurei- măcelărită de primarul semafor!

Andri
1 Min Read

„Primarul semafor” al Piteștiului, Cristian Gentea și vestita Comisie de circulație înfăptuiesc, chiar în aceste momente, ultrasemaforizarea străzii Smeurei. Traficul urmează să fie și mai aglomerat pe această stradă, care oricum devenea blocată la orele de vârf, mai ales pe sensul de coborâre, dinspre Trivale și strada Stadionului, spre centru.

Ei bine, dacă în vară a fost decisă desființarea unei treceri de pietoni, între intersecțile cu străzile Exercițiu și Teilor, acum Comisia a hotărât ca aceasta să fie refăcută- dar nu oricum, ci în cadrul păgubosului program de semaforizare „smart”!

Astfel, șoferii piteșteni au primit de Moș Nicolae o ditamai nuielușa pe strada Smeurei: 3 semafoare în nici 200 de metri! Le enumerăm, că poate se prinde și autointitulatul „primar-semafor” că nu așa se fluidizează traficul, oricât s-ar crede el de smart: semafor la intersecția Smeurei-Teilor (cu deja celebrul indicator verde intermitent la dreapta, pe coborâre, care a fost stins de tot după „lămuririle” Poliției), semafor la noua trecere de pietoni și semafor la intersecția Smeurei – Exercițiu.

Distribuie