Stațiile de autobuz de 40.000 euro bucata s-au făcut de râs la prima ploaie!

Andri
1 Min Read

La prima ploaie mai puternică, din acest weekend, noile stații de autobuz din Pitești, extrem de costisitoare (de aproximativ 40.000 euro bucata), și-au dat în petec. Asta deși primarul Cristian Gentea tot le ia apărarea, în ciuda evidențelor- sunt mult mai scumpe decât ar trebui, fiind, în esență, doar niște fiare înfipte în asfalt și cu puțin plexiglas în jur (la preț de garsonieră!).

Nu numai că se dovedesc inutile și nu protejează de apă și vânt călătorii, dar lucrările efectuate de firmele care le montează sunt de slabă calitate. Așa se face că, pe lângă faptul că nu sunt b une de nimic, generează și mizerie în jurul lor.

Contractul pentru modernizarea celor 99 de stații de autobuz a fost de 20 milioane lei, bani plătiți cu generozitate de Primăria Pitești. Instalarea noilor stații de autobuz este în derulare.

Executantul lucrărilor este asociația S.C. C.S.V Infratech S.R.L. (Lider) – S.C. Europan Prod S.A. (Asociat) cu terți susținători: S.C. Euromateria S.R.L., S.C. Globexterra S.R.L. și subcontractanții S.C. Mondo Com S.R.L., S.C. Sigma Mobility Engineering S.R.L., S.C. Smart Services C.N.S. S.R.L.

Distribuie