Soția vicepreședintelui CJ Argeș- condamnată la închisoare

Andri
1 Min Read

Soția vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu, a primit vineri o  condamnare la 8 luni de închisoare. Lavinia Bughiu a fost dată în judecată de 15 branduri cunoscute, aceasta având un  magazin de haine în centrul Piteștiului, unde vindea mărfuri contrafăcute. Pedeapsa a fost amânată cu un termen de supraveghere de 2 ani, iar sentința nu este definitivă, potrivit hotărârii Judecătoriei Pitești. Hotărârea nu este definitivă și poate fi atacată cu drept de apel în 10 zile.

Soția vicepreședintelui Bughiu este acuzată că a vândut, în magazinul său din Pitești, haine, încălțăminte și parfumuri contrafăcute, în anul 2018. Cele 15 companii cunoscute s-au constituit părți civile în procesul de pe rolul Judecătoriei Pitești.

Instanța i-a impus inculpatei să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Agenției Pentru Protecția Mediului Argeș sau în cadrul Primăriei Piteşti. Inculpata mai este obligată să plătească către firmele care au avut pretenții civile 1.460 de euro, 100 de euro, 3.320 de euro, 2.900 de euro, 860 de euro, 120 de euro, 400 de euro, 3.200 de euro, toate în lei la data plății și cu titlul de daune morale.

Distribuie