“Soldații israelieni au găsit bebeluși cu capetele tăiate”

Argeș Online
1 Min Read
“Soldații israelieni au găsit bebeluși cu capetele tăiate”

Reporterul i24NEWS Kfar Aza este situată la graniță, unde soldații IDF operează în zonă, fiind alertați în ceea ce privește potențiali teroriști rămași. În plus, rachetele continuă să survoleze zona, iar sunetul de mortiere poate fi auzit fără a fi anunțat prin sirene de alarmă. Tunurile de artilerie pot fi auzite în fundal, de-a lungul gardului de frontieră. Chiar și vehiculele teroriștilor sunt prezente încă aici, posibil capcane cu grenade sau explozivi.

În primul rând, unitatea militară se dedică îndepărtării cadavrelor civile israeliene. Le putem vedea acoperite cu foi și duse din propriile lor case unde au fost ucise. Forțele de Apărare Israeliene nu au încă un număr definitiv al victimelor.

Mulți rezervișyi puteau fi văzuți consolându-se activ unii pe alții după ceea ce aveau să vadă. Au ajuns așteptându-se la cel mai rău, dar scenele depășesc orice imaginație. Unii soldați spun că au găsit bebeluși cu capetele tăiate, familii întregi împușcate în paturile lor. Aproximativ 40 de bebeluși și copii mici au fost scoși pe targă – până acum.

Sursa:i24 NEWS
Distribuie