Simfonia Lalelelor- între 19 și 21 aprilie

Andri
2 Min Read
Primăria Pitești insistă să organizeze Simfonia Lalelelor în Parcul Lunca Argeșului

Ediţia din acest an a „Simfoniei Lalelelor” se va desfăşura între 19 şi 21 aprilie, a anunţat, joi, într-o conferință de presă, primarul Piteştiului, Cristian Gentea.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Piteşti, locurile de desfăşurare rămân aceleaşi ca la ediţia de anul trecut.

„Organizat în Parcul Lunca Argeşului, dar şi în zona centrală a oraşului, evenimentul devenit simbol identitar pentru comunitatea piteşteană va cuprinde, pe lângă expoziţia de aranjamente florale şi târgul dendro-floricol, numeroase activităţi artistice, culturale şi educative – simpozion ştiinţific, ateliere pentru copii, concursuri tematice, concerte şi spectacole de muzică şi dans, precum şi multe alte surprize, organizate pe parcursul a trei zile pline de bucurie şi energie pozitivă”, se arată în comunicat.

Conform programului anunţat de organizatori, festivalul va fi deschis vineri, 19 aprilie, prin deja tradiţionala paradă a florilor, la care vor participa elevi şi preşcolari de la unităţile de învăţământ din Piteşti, alături de membri ai comunităţii. Parada va avea loc în zona centrală a oraşului şi va fi urmată de vizitarea expoziţiei florale din Parcul Lunca Argeşului de către delegaţiile oficiale şi publicul larg.

Un concert extraordinar susţinut pe scena din Parcul Lunca Argeşului va încheia prima zi a festivalului.

Distribuie