Salvamont Argeș a primit ”Emblema de Onoare a DSU”

Andri
2 Min Read
Salvamont Argeș a primit ”Emblema de Onoare a DSU”

Serviciului Public Județean Salvamont Argeș i-a fost acordată „Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”, emblemă oferită de ministrul de interne Lucian Bode și de către secretarul de stat Raed Arafat, șeful DSU.

La evenimentul organizat astăzi la Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Public Județean Salvamont Argeș a fost reprezentat de directorul Ion Sănduloiu și de șef serviciu Cristian Toma. Astfel, Serviciului Public Județean Salvamont Argeș i-a fost oferită “Emblema de Onoare” pentru “serviciile deosebite aduse sistemului de urgență din România”.

„Echipa Salvamont Argeș este formată din profesioniști recunoscuți la nivel național. Activitatea noastră este depusă în slujba cetățenilor, iar împreună cu restul structurilor implicate în gestionarea situațiilor de urgență reușim să salvăm vieți omenești. Emblema de Onoare este o recunoaștere a activității noastre” – a declarat Cristian Toma, șef Serviciul Salvamont Argeș.

În plus, directorului Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu, i-a fost oferită “Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”, pentru “activitatea desfășurată în domeniul medicinei de urgență”.

“Emblema de Onoare mi-a fost oferită pentru implementarea activității de salvare canină în Salvamont România. Distincția acordată pentru câinii de avalanșă mi-a fost acordată în luna mai 2022, dar atunci nu am putut să mă prezint pentru că eram pe munte, în misiune. În ceea ce privește Serviciul Județean Salvamont Argeș, distincția oferită ne onorează și ne responsabilizează și mai mult” – a declarat Ion Sănduloiu, directorul Salvamont Argeș.

Distribuie