Sala Polivalentă din Pitești va fi inaugurată în decembrie

Andri
1 Min Read
Sala Polivalentă din Pitești va fi inaugurată în decembrie

O lucrare importantă din Pitești ar putea fi inaugurată luna viitoare. Este vorba despre Sala Polivalentă, iar anunțul a fost făcut de primarul Cristian Gentea.

“Am participat, în această dimineață, în CTE final, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Clarificările depuse au fost acceptate și avizul favorabil a fost dat în unanimitate pentru ambele obiective de investiții, respectiv Sala Polivalentă și Stadionul „Nicolae Dobrin”! (…) Avem toate șansele ca inaugurarea Sălii Polivalente să se facă în 8 decembrie, exact ziua în care va debuta Campionatul Național de Karate”, a anunțat primarul Gentea.

Sala, cu o capacitate maximă totală de 4.900 de locuri va putea găzdui și concerte sau alte evenimente. Investiția, în valoare de aproape 100 de milioane de lei, a fost finanțată de Compania Națională de Investiții, și începută pe timpul guvernării PNL.  Primăria a făcut tot felul de gafe pe timpul proiectării și construcției, lucrarea fiind prevăzută inițial cu o parcare subterană. Pentru că locul pus la dispoziție de municipalitate era fix pe deasupra celebrului “ovoid” de canalizare, parcarea s-a mutat practic în stradă.

Distribuie