S-a terminat cu orașul smart! Școala a blocat tot Piteștiul!

Andri
1 Min Read

Semaforizarea “smart”, dar și șantierele din tot orașul și-au arătat, azi, adevărata valoare în trafic. Șoferii piteșteni au trebuit să îndure, în această dimineață, cozi interminabile și blocaje pe mai toate arterele orașului.

Asta deși ieri, la deschiderea școlilor, nu a existat un astfel de blocaj în trafic. Și asta deoarece conducerea Primăriei Pitești a folosit un truc pentru a da impresia unei anumite lejerități: a trimis acasă toți muncitorii de pe șantierele pornite pe bulevardele Piteștiului (deși ieri a fost luni), iar Poliția Rutieră a fost trimisă să dirijeze traficul. Minunea a durat însă o singură zi! De azi, muncitorii s-au întors să monteze borduri, iar polițiștii au dispărut ca și cum n-ar fi fost.

Desigur, pe lângă semafoarele din metru în metru și “sistematizarea” dictată de autointitulatul “primar-semafor”, Cristian Gentea, la traficul de coșmar contribuie din plin și piteștenii, care își lasă copiii în poarta liceului sau școlii, blocând o bandă de circulație. Poliția Locală se face însă că nu-i vede.

Distribuie