Regia de Drumuri Argeș- amendă după accidentul unei ambulanțe la Suseni

Andri
1 Min Read

O ambulanţă care transporta doi pacienţi s-a răsturnat, marţi dimineaţă, în comuna Suseni, satul Cerşani, pe DJ 659, trei persoane fiind rănite, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Ambulanţa s-a răsturnat pe partea laterală, în afara părţii carosabile, două persoane blocate în interior fiind extrase de către pompieri.

Imediat după accident, Regia de Drumuri Argeș, condusă de Alina Nicolau, a fost contactată de Inspectoratul Județean de Poliție pentru că “trebuia să asigure starea de viabilitate a DJ 659”. În schimb, drumul era acoperit cu polei. Sancţiunea a fost aplicată conform O.U.G. 195/ 2002R privind circulaţia pe drumurile publice, amenda fiind stabilită la suma de 16.500 de lei. A fost amendată firma care trebuia să asigure deszăpezirea- NMG Logistic Activ SRL din Budeasa.

„În urma verificărilor efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti referitor la împrejurările producerii accidentului de circulaţie din dimineaţa zilei de astăzi, 16 ianuarie, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale a societăţii comerciale ce avea sarcina asigurării stării de viabilitate a părţii carosabile pe Drumul Judeţean 659, în condiţiile în care partea carosabilă era acoperită cu polei la momentul producerii evenimentului rutier ce face obiectul cercetărilor”, a precizat IPJ Argeș.

Distribuie