Război verbal între Ciolacu și Rareș Bogdan: “Ești un mitocan!”

Andri
3 Min Read

Premierul social-democrat Marcel Ciolacu a declarat miercuri seara, la Antena3 că nu se rupe coaliția PSD-PNL și nu cade guvernul, iar în situația în care acest lucru chiar s-ar întâmpla el își va duce mandatul la Cotroceni „fără reținere”. Mai mult, premierul l-a făcut „iresponsabil” și „mitocan” pe Rareș Bogdan, explicând că a vrut să dinamiteze Coaliția pentru a nu se mai discuta că s-a dus să cumpere pătrunjel cu un ceas de 30.000 de euro la mână.

Nici penelistul Rareș Bogdan nu se lasă însă mai prejos și a venit joi cu replica, pe Facebook.

„Nu se rupe nicio coaliție și nu cade niciun guvern. (…) Atât timp cât 5 ore nu ai comentat nimic, dimpotrivă, ți-ai luat informația – cum e normal, ca om politic – și după câteva ore ieși în spațiul public încercând să acoperi un gest nefericit, să mergi la piață cu un ceas de 30.000 de euro să cumperi pătrunjel. Normal că românul se revoltă. E îndreptățit. În loc să ieși, să explici «domnule, l-am primit cadou de la soție. Mă întreține și mi-a dat cadou ceasul. Mi l-a dat socru-meu la nuntă». Presupun că era mult mai corect. Dar să dinamitezi o coaliție, numai cu știri false, astfel încât să acoperi știrea despre tine, înseamnă că ești – Rareș Bogdan nu e un om prost – iresponsabil. Mai mult, din punctul meu de vedere, ești un mitocan”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena3 CNN.

“PSD nu s-a schimbat și nici nu se va schimba, are în ADN ura față de societatea civilă și cei care îndrăznesc să acuze fardul pus peste socialismul cu față umană și capitalismul de cumetrie. În anii 90, Iliescu, Bârlădeanu și Marțian ne făceau GOLANI și tratau presa liberă cu „Măi, animalule”, iar după 33 de ani, PSD-ul lui Ciolacu, Tudose și Stănescu, vopsit în culorile curcubeului familiei S&D, a trecut la MITOCANULE. Unele lucruri nu se schimbă niciodată, din păcate. A trebuit să luăm o decizie într-un moment crucial pentru securitatea regională și a Uniunii Europene, asta o știu toți, chiar și cei care pretind că sunt șocați, dar prefăcătoria, limbajul dublu, interesul pecuniar au prevalat în fața ideii de colaborare onestă. Noi chiar am crezut că e posibil, dar tovarășii aveau agenda lor, nu a României”- a scris europarlamentarul Rareș Bogdan.

Distribuie