Război verbal între Apostoliceanu și Tofan: “M-ai convins! Mai fac 2-3 copii!”

Andri
2 Min Read
Război verbal între Apostoliceanu și Tofan: “M-ai convins! Mai fac 2-3 copii!”

O nouă încercare a câtorva consilieri locali PNL de a acorda în Pitești un stimulent de 2500 lei pentru nou-născuți a dat naștere în ședința Consiliului Local unor discuții absolut delicioase. Proiectul de hotărâre a fost un nou prilej de atacuri între liberali- cei încă în PNL și cei excluși (viceprimarul Gelu Tofan și consilierul local Ana Stan).

Redăm o parte din discuțiile de la ședința CL de azi:

“Gelu Tofan: -Am făcut o sococteală, 600.000 euro pe an nu ar fi o sumă imensă, dar dacă va exista un program național nu cred că  mai e nevoie să dăm și noi. De aceea votez împotrivă.

Sorin Apostoliceanu: -Dvs faceți de râs PNL! Pentru cei cu 50 de ani de căsătorie nu întreabă nimeni dacă sunt bani, pentru diplomele de fidelitate…

Tofan: -Credeți că oamenii de rând țin cont de stimulentul ăsta? Dl Apostoliceanu, m-ați convins! Dacă se votează, mă apuc să fac încă 2-3 copii!

Mihai Coteț: -Gelu, păcat că nu ai pic de respect față de colegii tăi! În Constanța au votat toți consilierii locali același proiect, care are la bază aceeași lege. La București se acordă din 2017 acest stimulent.”

După cum era de așteptat, proiectul de hotărâre a picat la vot, adunând doar 4 voturi pentru,  din partea inițiatorilor (Mihai Coteț, Sorin Apostoliceanu, Cătălina Dumitrașcu, Răzvan Șerbănoiu).

Distribuie