Război total între PSD Mioveni și PSD Argeș!

Andri
2 Min Read

Reținerea primarului Mioveniului, Ion Georgescu, riscă să arunce în aer relativa liniște din cadrul PSD Argeș! Mai ales că denunțătorul său este chiar Valerică Nicolae, șeful Poliției Locale Pitești- un apropiat al fostului primar, Tudor Pendiuc (între timp ajuns în pușcărie).

Georgescu a fost exclus de aseară din PSD Argeș, încă de la momentul apariției în presă a informației conform căreia i s-a organizat un flagrant. Prim-vicepreședinte PSD Argeș, Georgescu era un greu al organizației, un adevărat baron local. De asemenea, primarul era și președinte PSD Mioveni.

Iată că organizația PSD Mioveni nu este de acord cu decizia președintelui PSD Argeș, Ion Mînzînă, pe care o contestă.

“Organizația PSD Mioveni s-a întrunit astăzi la ora 10.00 pentru a-și exprima susținerea totală față de Domnul Primar Ion Georgescu. Totodată credem în nevinovăția dumnealui și avem încredere că va trece peste aceste momente dificile și suntem convinși că își va relua activitatea la Primăria orașului Mioveni pentru că proiectele în derulare trebuie finalizate pentru comunitatea din Mioveni. Considerăm decizia de excludere a dumnealui ca fiind una pripită și fără fundament la data adoptării”- a transmis PSD Mioveni.

Unul dintre liderii organizației PSD Mioveni, care își asumă comunicatul, este Nicolae Tudose, angajat ca director la o societate a primăriei. Acesta a fost și secretar de stat, datorită sprijinului politic oferit de Georgescu.

TAGGED:
Distribuie